Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vem om inte jag?

Jag brukade mobbas tills jag ville dö varje dag

Men vem ska strö min aska om inte jag?

När jag var sju år grät jag och fick mitt huvud nerspolat i en toalett

Samtidigt som jag fick stryk

Nej livet har ju aldrig riktigt varit lätt.

En dag träffade jag en soldat klädd i svart

Han frågade vart jag var påväg

Ingenstans men ändå överallt svarade jag.

Inatt rökte jag min sista cigg och somnade in

Jag kan ha tjuvat lite av livets heroin.

Mitt liv är över, men deras liv fortsätter

De minns inte ens vad de gjort

Det kanske är lika bra, vill inte att de ska lida av sina samvetskval.




Fri vers (Fri form) av Konstnärssjäl
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-27 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl