Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Du kommer
aldrig att få
veta
Hur mycket jag
saknar dig
Den lust vi
delade river i
mitt sköte
som blöter ner
Alla dessa bokstäver
vi delade
All denna lust
vi delade
All denna tystnad
vi inte delade
tid
Kom
Kom
Tillbaka




Fri vers av Goddess VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-28 18:26



Bookmark and Share


  Goddess VIP
Tack att du läst och reflekterade med så fina ord !
2020-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan och saknad!
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP