Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än en sinuskurva

 

genomskinliga ovisshet

sting som ingenting

oron mitt ok utan ekon

blott vidöppna tomrum

kvällen slutar med stjärnklar vindvila

 

i sällskap med en ljuslåga

en samtalsstund som kunde varit monolog

efteråt sänker sig mörker

ändå klarhet efter allt som dagen bar i väg med

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-28 19:37



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Skönt att avsluta dagen med klarhet vad man än brottas med ...
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg