Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förhöst

tjockan omfamnar
nattkylda blommor och blad
lågmäld solaning




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-29 06:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du fångar verkligen dimman i morgonen. Den kyliga nattluften. Träffsäkert.
2020-08-30

  lodjuret/seglare VIP
Bör med fördel kunna läsas en 05.12, för rätt stämning, och inte alls som nu mitt på dagen. Ändå kan en möjligt läsare känna här, om det regnar eller fallit så nyss som gedigen väta.
2020-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg