Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hantera neuros

Idag har jag gjort oron väck
Men kvalen är ej döda
Jag blott har klätt av ängslan näck
Med mina tankars möda
Samt stoppat ner den i en säck
Och slutat ge den föda




Bunden vers (Rim) av Arenaramus
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-08-29 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus