Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Multnad

Sorgemoder
Din gryning ligger fortfarande tung
Slut dig inåt igen
Stäng alla dina ögon
Andas i takt med att diset lättar




Fri vers (Fri form) av Asynja
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-30 08:52



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Full av mättnad
2020-09-03

  Domenico VIP
Just i gryningens öga...till ljudet av tystnaden...
Utsökt läsning!

2020-09-02

    ej medlem längre
Jag berörs av närvaron, hur jorden blir levande när den andas i sin sömn. Hoppas så också att jorden får vakna till en ny gryning.
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Asynja
Asynja