Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelnamn emellan




En råka råkade på en kråka
som sa att han mött en kaja
(som påstod att hon var det)

Men att det var fel för hon
skulle egentligen heta skata
För hon tjuvade så mycket!














Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-31 08:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En mås fick frågan hur det mås, jo tack det mås mås så klart. Hur mås det själv din gamla stork? Nej här mås inte bra, jag storknar.
2020-08-31

  Kungskobran VIP
Jag kände en skata
hon var en ragata
hon stal mitt guld
och kände ingen skuld

2020-08-31

  Scarlett Miryam VIP
De som ser ner på oss "von oben" lär ju veta hurudana vi är, ja...
(Fast när människor von oben:ar sig, har de alltid rätt om oss då? Deras ögon styrs ju mer av fantasier än de äkta vingdjurens ögon!)
2020-08-31

    Lena Staaf VIP
En blåmes var ingen mes för hon sjöng så kraftigt att hon blev hes.
Ja, dessa fåglar är fascinerande och ibland svåra att förstå sig på.
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP