Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tänka sig Sisyfos lycklig

Och uppför sluttningen går åter stenen
Men vilken gång det är har jag förglömt
Ty jag är slut i kropp med värk i benen
Till detta slit har Zeus mig grymt fördömt
Jag vill ej sitta vid Olympens höjder
Ty rulla stenar, högst av alla fröjder!




Bunden vers (Rim) av Arenaramus
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-31 14:40



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Briljant! Härligt flow, fina rim och finfint innehåll. Kudos!
2020-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus