Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Skuldsanering?)


En geopolitisk fråga av vikt?



Hur mycket får en politiker
väga innan han blir för tung
eller för tunn?

För folkets och massmedias
sannings skull



En anorektiker med avtrubbat
utseende

Eller en "Flodhäst" på 230kg.





Oavsett vilken politisk
linje de än framhävdar. ..

Har utseende-acceptansen
sin
egen bildningsmässiga lag?
















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-01 14:20



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Om det är en kvinna blir det mycket diskussion om hennes utseende så att det kommer att skymma budskapet. Med en man bryr man sig inte.
2020-09-02

  Kungskobran VIP
En politiker väger lätt
om han är en sprätt
nej tung och bastant skall han va
den politikern vill alla ha
2020-09-01

  Bodingen VIP
I vilket fall som helst blir det valfläsk. Tunnskivat.
2020-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det var ju en fråga. Ett gott skratt förlänger livet!
2020-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP