Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödmjuk inför

 

inför en genomskinlig oändlighet

skådar jag mot himlens molnkullar

en ensam skata flaxar  iväg

från gulnande grenverk

mot tillfällig rastplats

i vajande talltopp

septembersol skapar bådas skuggor

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-02 13:25



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Fin ögonblicksbild, ett ögonblick då man är ett med himlen och allt omkring sig !
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg