Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just nu


utanför fönstret sjunger ingen

likt fallna änglar sänker rosen sina blad
torr mark
ingen vind

världens elände sprutas ut
via plasmaskärmens hölje
börsen kraschar mot någons kind
förtvivlade barn
-såg deras mödrar gråta


känner du dig ensam ikväll?




Fri vers av Myself
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-07-13 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself