Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag får syn på Mats Wilander

som tennis kommentator för Eurosport tycker jag
att han ser ovanligt härjad och sliten ut då jag
undrar vad som har hänt honom
För han är ju trots allt ett år yngre än mig själv
Och inte ens jag ser så där rynkig och tärd ut
Hoppas att det inte är något allvarligt för våran gamla
tennisstjärna
För sådär gammal har jag aldrig sett honom förut
Men vem är jag att lägga mig i egentligen
Ingen
Men ändå..

När jag får syn på Mats Wilander!

Ken Cassel
7/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-07 00:25



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Nice tribute Ken, I do hope he is doing well. I met him once and he was a real gentleman.
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel