Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

Lusten
rider min kropp

väta
dimsyn
fuktiga läppar

Kom hit !

Låt mig
visa dig hur vacker
du är
när du ger dig till mig

ett sköte som
drar ihop
sig

Min !




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-08 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP