Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lättar framåt dagen (haiku)

dimmors omfamning
sveper in växter och djur
ljudlös höstmorgon




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-09 07:54



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Du har så fin blick för både stort och smått !
2020-09-14

    Lena Staaf VIP
Fin höstdikt med morgonkänsla. Dimman som en fuktig schal som omfamnar naturen.
2020-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg