Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älska dig själv för att förmå dig att älska andra


Jag älskar mig själv

 



Med mina läppar vill jag slå


heta gnistor på ditt kärleksskepp


Tända eld på ditt arroganta leende


Din självsäkra uppenbarelse


Jag vet att du älskar ...dig själv 


Jag vet att det är bra att göra så 


Men mina känslor för dig i min osäkerhet


gör mig svag ... i din närvaro


Att jag inte räcker till


Hatar dig stundtals i den kärlek jag åtrår dig


Suger livet och kraften ur min


gnistrande källa 


Känslostormar i berg och dalbana


i en blandad skräck och förtjusning


Jag ser mig själv i en


vision av seger


Jag älskar mig själv


 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-09-09 20:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart! Gillas mycket! .)
2020-12-15

  AiA Maria den fria
Älskar!

Tack!
2020-09-21

  Peter G VIP
Att verkligen älska sig själv är inte det enklaste, men det gör livet enklare när man väl kommer dit; om man gör det!

Fin och tänkvärd text!
2020-09-14

  Blomma-Stjärna VIP
- ett vackert och ärligt gestaltat förälskelsedrama
känslornas berg-o-dal

med kunskapen att allt börjar med kärleken till sig själv
ser diktjaget sig själv i en vision av
seger

2020-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Den som inte älskar sig själv, kan varken ge eller ta emot!
Bra skrivet.
2020-09-11

  Nils-Robert
Häftig dikt om kärleksrus, förälskelse och relationer. Och att se sig själv som segrare. Så rätt. Stå upp bara.
2020-09-10

  ULJO
Vinjetten vid bilden talar sitt tydliga språk. "Älska dig själv för att förmå dig att älska andra"
2020-09-10

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande. tror vi alla kämpar med hur vi ser på oss själva dagligen
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP