Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsbrott

 

cyklar du i cirklar genom livets starka 

dukar det som kvittrar till och sakta 

dör 

 

frågan hänger över vattenytans spegel 

oklar disig 

 

Kaffet rispar till i halsen och du skriver 

sådant allvar att jag tror att vi ska dö 

 

men det är bara en helt vanlig dag. Skjuter 

upp det av störst betydelse. Till en annan dag. 


på månen simmar vi ofärdiga sorgsna 

i en sjö långt härifrån. 

 

du kysser min panna innan du somnar. 

natt efter natt. 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-09-13 03:53



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
"på månen simmar vi ofärdiga sorgsna
/ i en sjö långt härifrån"

Eteriskt. Måste läsa om och om. Hamnar där på nåt sätt.

2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP