Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt inre arkiv

 

beger mig ifrån landskapet ockuperat av ord

jag låter mitt alfabets alla ljud vara kvar

öppnar min tystnads språk

mitt i skogssluttningens höst

hajar jag till och stannar

vid en välbyggd voljär

jag stiger in i fåglarnas uppehållsrum

förnimmer vingar vinande tätt intill

slår mig ned på en stubbe

som vore den begränsade volymens innehåll

befolkad med mina egna, outsagda tankar

gömda, luddiga, svävande

hit ville jag så gärna bjuda dig

mitt gömsle mitt i mardrömsland

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-14 14:00



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket bra.
2020-09-20

    Lena Staaf VIP
Vacker text om att hitta ro och vila för påstridiga tankar. Sparar texten.
2020-09-15

  Solweig Jansson VIP
Oerhört fin text ! Slutordet överraskar för i den föregående texten finns inget som gör att man anar något mardrömslikt ...
2020-09-14

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärkte texten
2020-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg