Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar 15/9


Fyra drömbilder på rim

 

Den gula plogbilen 

körde i skogsfilen

startade utan hjälp

färden gick som på räls

 

Plåster i badrummet 

kändes först gladflummigt

sen blev det stark smärta

uti mitt harhjärta

 

Katten kom rusande

efter kom susande

grannkatt och grannarna

pappan och mammorna

 

Fest med ett spelmanslag

då blev min pappa glad 

städade varje hörn

blöjor till lille Björn




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-15 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X