Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stefan Löfven känns inte 100%

tanken på att Löfven är vår statsminister
känns inte 100%
kanske hade det varit bättre med någon
som hade någon form av vilja
och en vision för framtiden
kanske hade det varit bättre med
Kurt Olsson
eller
Herr Nilsson som statsminister
men jag vet inte




Fri vers av Fridisen
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-16 08:25



Bookmark and Share


  den nakna poeten
håller med 100 % Bravo !!!
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Fridisen
Fridisen