Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSA EXTAS


i födelse
den intergalaktiska natten
kved fram
sitt blånade bylte
ur sina svarta stjärnor
hösten som var sommaren ut och in
en strumpa
som vänts med den grova sidan utåt
de föll drösvis med blå smurfar ur
varenda blad jag vände
solens smakade salt och beskt
när jag klättrade ner i källaren
där alla i Hollywood
festade hela natten
Ryan Gosling är 100%
på nytt född och naken
under blekviolett röntgen
en dag
där jag ställer mig i den tomma
industribyggnaden och äter svart glass
direkt från maskinen
och spikar upp gamla minnen
på väggarna
som tavlor stulna från IKEAS fyndhörna
jag ställer en vas av drömmar i det igenspikade fönstret
som bär alla de liv jag aldrig levde
väv mig in i kärnan av dina lustar
massera mig varm
tills knoppar skälver
tills min kropp svävar in
i den flammande eldens rosa extas





Fri vers av Fridisen
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridisen
Fridisen