Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens smak av aluminium

blå måne brinner
ovanför min säng
grenens skugga vajar på
bleknad tapet
försjunker in i mig
får min själ att följa dess
rytmiska rörelser
ljudet av knackningar på rutan
trädets kött som vill in
din skugga så stor på väggen
färgar av sig
jag badar i infrarött ljus
dockan i hyllan med en blick
ser ingenting
ser allt
stänker sin kyla ut i rummet




Fri vers av Fridisen
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-10-28 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridisen
Fridisen