Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITE TANKAR OM....

Står på tå men jag kan inte nå,
ibland är det bara så.

Ingen pall hjälper det är något
annat som stjälper.

Att ha problem med alla tår är
jobbigt när livet går.

Svårt att veta vad tårna står för
då förklaringen inte når.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-09-17 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström