Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 17/9


Om att fela

 

Mats och Monica tyckte att jag tog för lång tid på mig med att växla pengar när jag skulle betala för stråkrenoveringen. Därför band de för mina ögon, höll fast mig och tappade upp vatten i badkaret. Jag var rädd att de skulle dränka mig, men de verkade ha andra planer.

När Monica och Mats drog av mig ögonbindeln låg sedlarna fortfarande kvar på silverbrickan. På botten av badkaret låg minst tjugo par av mina strumpor. Och min mobiltelefon. Mats och Monica log triumferande, och leendet spred sig runt lokalen. Snart log varenda nyckelharpospelare, mungigelirare och pianist.

Jag skrek: Ni tycker dom är så jävla coola va? Jag är inte cool, jag är från landet för fan, och jag spelar träskofiol!




Prosa av Nanna X
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-17 23:16



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tydligen kan man renovera violinstråkar!?! Gillar hur du vänder på deras namnföljd..

Tjogvis strumpor på badkarsbotten tar priset i skumma läskig-ligan. Nyckelharpospelare för dock tanken till gladare Harpo.
2020-09-18

  Roger VIP
Vilken annorlunda drömvärld du bjuder in till. Ögonbindlar, sedlar strumpor och träskofiol.. Det är spännande men med ett rejält mått av oro på bottnen. Fasthållen och förblindad känns sällan kul.

2020-09-18

  Kaptenlöjtnant
"träskofiol"
2020-09-18

  Kaptenlöjtnant
:D Häftig dröm
"träskfiol"
2020-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X