Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord från förr öppnar ingen dörr!

- I grävning du tycks ju snoka...
- Det tar tid, ta bort stening koka!
- Koka!I jord "what"!
Vad menar du för nå´t?
- Jordklump får annars växt att sloka!!!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-18 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt