Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden bleknar

Jag kan sakna det vi hade
Pakten
Styrkan
Vi kände
Våra kvinnor
Kunde bäva
När vi sprang
Iväg med våra tankar

Vägen tog slut
Innan dess
Dikeskörningar
Med full kraft

Känslan av att
Vår barndom
Påverkar oss mer
Med åren
Liksom mognar fram
Ett beteende
Synsätt
Negativt
Positivt

Hösten rullar in
Havet svalnar
Likaså
Min saknad
Av
Hur det blev




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-18 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilket naturligt flyt och vilka slutrader som känns.
2020-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP