Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 19/9


Kunde varit värre X

 

 

 

I drömmen 

 

hade vi tills vidare placerat det nya akvariet

i dagrummet på TV:ns plats

och utrustat tjockisen med en harpun

så att han skulle få lite motion

akvariet rymde ett vattenfall

den främre glasskivan kunde tas bort

fiskar i alla färger föll oupphörligen 

i en strid ström

om man inte var tillräckligt kvick med harpunen

kunde det bli en tjock klump av fiskar

några fisklik hamnade på mattan

de angreps genast av svartmyror

 

 

När jag vaknade 

 

såg jag en reklam för Bubble Shooter

på mobilen 

 

 




Fri vers av Nanna X
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-19 07:14



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hahaja, fast en sådan dröm skulle jag gärna vilja drömma /spela...

...oavsett om man var tjockis eller platt-tv ;-)
2020-09-19

  Kaptenlöjtnant
Ett sånt ockult sammanträffande
med reklamen. cool dröm
2020-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X