Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farlig närhet

för nära smärtar
hudlagret bygger murar

vågar jag steget




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 338 gånger
Publicerad 2004-10-22 17:58



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
jag lovar det är värt det...Bra beskrivet!
2004-10-23

  Casbah* VIP
bra den med...
läser en gång till
2004-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself