Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LURADE

Två sökande människor stöter ihop
helt oförhappandes,
en explosion av inre fasthållna känslor
fullkomligt exploderar inom dem.
Allt stämmer, allt faller plötsligt på plats,
det där hålet som följt dem båda genom livet,
börjar plötsligt fyllas ut och ersättas av
en värme som fullkomligen väller in.

Känslorna blir nästan irrationella och
svårbegripliga, de blir som två lekande vuxna.
Man leker och skrattar, finner varandras
händer, känner stötarna som vibrerar mellan,
allt blir en enda orgie av känslor som
inte går att stoppa, lyckan är påtaglig
och vibrationerna leder dem framåt...

Men så faller allt in i en grå svårgenomtränglig
dimma, den andra personen är gift!!!
Förbannad vare denna dagen i deras liv,
förbannad vare känslorna som vibrerar,
förbannad vare skratten och leken,
förbannad vare livet som gjorde detta mot oss.
Förbannad är ordet som gäller nu!





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-20 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP