Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknade synonymer

 

 

Leendet virar sig och stammen 

ljuger inte 

jag kan betrakta fakta lika rent som 

du kan ljuga dig till en slags falsk 

normalitet 

 

så stod det på porten. Inget mer. 

Syrsorna sjunger likt då och våra barn 

går i skola. Hon ville inte uttala vissa ord 

då lika lite som idag 

 

Prövande övade hon sig och ju mer hon 

gjorde det allt mindre kunde hon förstå 

 

hon hade övat i femton år och nu räckte det

 

synonymer trasslade ihop sig snavade 

Politik och psykologi 

 

saknad. Så skulle det stå. Intet mer. 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-20 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP