Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi visste

Jag visste
att hon visste
att du visste
att jag visste

Du borde skämmas!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2020-09-22 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP