Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTEN OCH VILAN....

Sitter i solens sken, känner värmen,
vindens friskhet mot kinden.

sommarens tvekan i höstens färger,
en kort vacker tid sen vilan.

Naturen behöver dvalan, en läkande
stund för att blomma igen.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-09-24 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström