Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuplett i tiden


upplysningsvisa skärmar
siffror förklaringsmodeller
antaganden ovisshet och oro
allt starkare strålkastarsken
förklarande flöden strålar
mot scenens mitt
befinner oss i brännpunkten
ljuset vi vistas i uppdagar
ingångar vi inte visste om
till våra inre landskap
av lava och vulkan
av permafrost och tundra
berg och slätt
skog och stäpp
just här är vi
våra portgångar sprayade med nya nyanser
jag längtar utforskarögon
värdesätter
vägen och mödans värde

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-28 09:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
En intressant dikt som jag läser flera gånger. Jaa man måste uppskatta livet...tänker jag.
2020-09-28

    Lena Staaf VIP
Alltid söka, sällan tro att man vet allt. "Det är resan som är mödan värd" (Boye).
2020-09-28

  AiA Maria den fria
Upp-lys-ning

Tack för ditt ljus!
2020-09-28

  Solweig Jansson VIP
Tänkvärt !
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg