Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför.

Se mig
Se mina ärr
Se mitt hjärta
Känn min sorg

Rasera
Mina murar
Min låsta port
Mina gömda rum

Ge mig en tro
En väg att följa
Var min lots
I min själs förtvivlan

Låt mig drömma
Låt mitt hjärta känna
En kärlek så unik
En tillvaro så rik

Se mig
För den jag är




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2020-09-30 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP