Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens aber.

Det är såhär man ser ut
När sömnen är svår
När nätterna flyter ihop som sirap i eldhav
Som gröna tomater
Som ett flygande tefat i en kaffemaskin
Nätter som blir dag eller var det tvärtom?
Svårt att skilja på svart
Eller vitt
Och tankar som mal
Orkar en publik läsa poesi
Eller är de lika rädda som oskulden på vernissage
Som tror kultur är svårt och tror de inte förstår
Vem säger att du har fel
Eller vem hävdar att hen har fel
Eller rätt
För du är betraktaren
Och i dina ögon finns magin.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP