Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva




Blomknoppen fruktar inte sin oundvikliga förmultning.
Istället växer den sakta mot himlen.
Inställd på ett enda syfte.
Att blomma.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-01 01:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet!
2020-10-02

  Maja Ivan
Kraftfull beskrivning som jag tolkar som ett manifest för oräddhet. Vackert!
2020-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP