Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri att leva.

Frisk är luften
Det smakar kallt
Sådär uppfriskande
Sådär upplyftande
Som bara kyla kan vara
Och inget är sig likt
Precis som livet är
Ständig förändring
Förnyelsens tid..
Och inget kan förvåna
Det är så det är
Ett bestämt steg framåt
Inga alls tillbaks
Livet ger igen
Levererar
Och bjuder till
Luften är frisk..
Framtiden är inte nu
Den kommer sen
Lev som att nuet
Är den sista som sker
Och titta inte bakåt
Låt det som blev vara
Stanna där..
Lyft blicken nu
Stå stolt och stark
Sträck ut och slappna av
Låt elden inuti ta fart..

Skratta högt
Hylla livets gång
Gråt och låt det passera
Minnen kommer alltid bestå..

Du är du
Du är dig
Du är en uppenbarelse
Du är en smekning på en kind.






Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-01 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP