Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom.

Kom som du är
Utan mask
Utan tillgjordhet
Ta mig med storm
Låt oss ge det en chans
Ett försök i alla fall

Kom som du är
Som den du vill vara
Kom in i mitt liv
Ge mig drömmen tillbaka

Kom som den vind du är
Smek min själ
Vidrör mitt hjärta
Låt tryggheten övervinna

Kom min sköna
Var inte rädd
Kom och se mig
Som den jag är
Som den jag vill vara

För dig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-10-02 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP