Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängelsrum.

En ängel i mitt inre rum
En närvaro i varje cell
En känsla likt en fjäder mot min kind
En sorg av saknad eller ingenting alls

*
Kom finaste du
Håll min hand och kyss min kind
Min dröm om dig
Den lever för alltid och i evighet

*
Andas mot mitt bröst
Vila din kind mot min
Vi är gjorda för varandra
Likt två själar i livslång brand

*
Likt en ängel i min dröm
Likt en skepnad bakom mig
Jag vet du är där
Jag vet du också är rädd

*
Ge oss en rättvis chans
Ge oss den upprättelse hur kärleken kan vara
Ge oss ett liv tillsammans
En evighet, en tvåsamhet.




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-03 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP