Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa av oss dör redan när vi föds

Lille vän
Var världen ändå bättre utanför
Var gräset grönare och var det värt det?
Såhär i efterhand
Vad säger du
Skulle du spola tillbaka bandet om du kunde?

Spred sig kylan över dig som den gjorde
Över mig vid det första andetaget
När du insåg att solen som skiner
Även bränner

Trillade poletten ner aldeles för sent
När hoppet och återvändon var en omöjlighet
Och allt det där du trodde du ville ha
Var det enda att skåda

Hade det inte varit bättre om du aldrig
Besökt vår del av världen
Hoppat över allt det där med att komma till
Men du ville så gärna, trots att hon inte ville
Du ska alltid ha din vilja fram, eller hur?

Sa din mamma aldrig att hon visste bäst
\"Mammor vet allting\"
Sa hon aldrig att du inte visste vad du ville ha
Och det du verkligen ville ha
Visste du aldrig att du ville ha från det var försent
Sa hon aldrig det?
Och visst hade hon rätt?






Fri vers av caveman
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-07-15 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caveman