Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattglim blommar om natten

där låg hon obekant
men väntade som av en slump

som nyutsprungen skär

två var hon inte
här tog jag fel

nej
nej

ett enda kön
och det är nog

nu rödblära du kallar dig
och vitblära du blir




Fri vers av Horace
Läst 58 gånger
Publicerad 2020-10-06 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace