Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville se världen

snigel
snigel
snigel

singel
på vägen där
elliptisk är din bana

du ville fram
du rusade

bara en liten stund
se världen

du drog på vägen
med ditt hus

du drömde vind
ville smekas av brisen

ej platt och läns
nej: bidevind och slör!

och sedan skalet vädra
stilla somna
nöjd




Fri vers av Horace
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-10-09 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace