Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behövd

en mörk stund som nu
tänk att någon har dig kär
du är behövd här




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 334 gånger
Publicerad 2004-10-22 22:47



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
om att det finns nån där ute som är kär...i någon...Bra skrivet!
2004-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself