Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag grät för dig


Jag grät inte för min skull
jag grät
för att du
for illa
när mina demoner
jagade mig

Du gjorde mig
inte illa
Det enda jag ville
ha var din lust

att baksidan
av det som driver min lust
även väcker onda minnen
hade jag glömt

det var som att falla
falla igenom
tider
rymder
och landa i ett
förflutet som var
allt annat än
gott.

Det handlade aldrig om
dig
eller mig
då i baksmällan efter ruset
men
det drabbade dig
oss




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-10 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP