Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omtumlad

kalla det kärlek
vad du vill
härligt var det
och bättre blir det

berusad av livet
dricker botten av saften

förtrollas av
den allra sista droppen
ser natt bli till dag




Fri vers av Myself
Läst 237 gånger
Publicerad 2004-10-22 23:47



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
omtumlande kärlek...gillar den mycket!! Bra!!
2004-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself