Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN KORT HISTORIA....

Frågar mig själv....
Vem vill ja vara?

Jag vill vara den jag är, med alla minnen av tidens ärr. Kanske inte så roliga men det är en del av min brokiga historia, har mött mig själv en djävul och den fromma med gloria. Dom fick passa sig då, ibland bytte skepnad utan att förstå allt blev svart just då.

Livet med droges självdestruktiva åt upp min kropp. När jag trodde att allt var på topp, vaknade oftast till i en cell eller på sjukhus med mediciner maskiner som piper och dropp, när jag väl kom därifrån var suget starkt, allting kändes fel.

Resans gång har varit behandlingshem, sjukhus och institution, den har varit krokig och lång. Att jag lever idag Förstår inte jag. Den högre makten vill ha mig kvar. Är nykter och drogfri, känner tacksamhet för det valet jag gör bara för idag.....

Text: Stefan Bergström




Bunden vers (Rim) av Stefan Bergström
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-12 15:23



Bookmark and Share


  Stefan Bergström

Tack för dina fina ord dom värmer in i själen, önskar dig allt gott också.!
2020-10-12

  Coldasice VIP
Det vi har varit med om är det som gör oss till dom vi är idag. Starkt av dig att ta dessa beslut. Tillslut så kommer uppförsbacken plana ut och vandringen bli lite lättare även om ryggsäcken alltid kommer vara tung.
Önskar dig allt gott i framtiden!
2020-10-12

  Stefan Bergström
Tar det beslutet varje dag och det känns otroligt bra <3
2020-10-12

  Öknens Ros VIP
Önskar att du förblir nykter och drogfri, ge dig själv chansen till ett bättre liv.
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström