Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom en dirrande droppe dagg

Genom
en dirrande droppe dagg spelar morgonsolen
symfoniskt regnbågsblinkande
med dansande diamanter i
Ljus och vatten
essence of life
koncentrerat
oändligt vackert
i den gamles morgonväkt.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-12 16:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
välfångande ord
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP