Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STYRKAN I SVAGHETEN....

Styrkan i svagheten som många
inte ser, står där ler.

Kampen inom oss existerar men
vi är inte sjukdomen.

Viljan är det som håller oss kvar,
och gemenskapen vi har.

Ingen blir friskare av fördomen,
försök tänka på helheten




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-14 15:12



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för välformulerat-tänkvärt !
2020-10-14

  Öknens Ros VIP
Kloka ord.
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström