Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

Ligger vaken,

Naken.

Väntar och längtar.

Din hand, min hud.

En kyss vill smaka på dina läppar.

Jordgubb - sommar.

Längtar och väntar.

En resa, vår tid tillsammans.

Lång resa.

© Brown
Copyright 2004-10-23




Fri vers av Lene
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-10-23 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet