Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig Anna.... Krig eller kalla det vad ni vill, men jag ber om allas hjälp på alla möjliga sätt, det räcker med en bön...


Springer ifrån stenblock - Libanon

Souh basoraa, yalla basoraa \'kör fort, fortare fortare\'.

Baedne zgir \'jag är fortfarande ung\'

Basoraa...

BOOM

Sandrök blommar över,
svart rök bildas från den luft jag andas

*bilen gnisslar*

Ehrub ehrub \'spring för livet\'

Mama, ya Mama waynek ya Mama? \'Mamma, Mamma var är du?

En kvinna kommer rusandes, med ett spädbarn i famnen...

BOOM

Kvinnan splittras i bitar likväl spädbarnet,
mitt framför ögonen på mig....

Jag reser mig ur bilen, och springer och springer.
Tårar i mina ögon brinner.

Och springer längre och längre bort från kaoset.

Hur mycket ska folk få lida?




Fri vers av The Third Poet
Läst 815 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-15 23:24



Bookmark and Share


  Manal
jag vet att jag har kommenterat denna text förut, men nu när jag även läser den - det gjorde verkligen ont i hjärtat.

Vi behöver påminnas om världen mer !
2006-10-16

    dikternas_miia
Åh! Så fruktansvärt! Jag tyckte synd om dom redan tidigare men nu när du har beskrivit det så väl så krossas mitt hjärta av medlidan...
Du beskriver det så bra... *Tårar fyller mina ögon.*
2006-09-16

    zuher
fina ord man kan riktigt föreställe sig det
2006-08-18

  Manal
mina ögon är tårögda.. kune se bilden framför mig, sådana bilder ser man varje dag... Sorgligt. tack för dina ord !
2006-08-02

    lydia
Väldigt stark beskrivning av hur hemskt krig är och hur oskyldiga drabbas.
Jag ber för att alla krig ska ta slut.
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet