Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öar i oceanen

 

 låt oss inte tala om ångest

låt oss bara tala

framför allt

låt oss använda

händernas verb

 

bland luftrum av transparens

närmar vi oss

ljuset av talande tystnad

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-15 11:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
"Händetnas verb" fint!
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg